De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Waarom de winterschilder inschakelen?

De winter lijkt met zijn koude en natte dagen wellicht niet direct de meest geschikte tijd om bezig te gaan met schilderwerk. Toch is juist de winter een goede tijd om de winterschilder in te schakelen. Voorheen werd de winterschilder voornamelijk ingeschakeld voor het schilderwerk binnen, maar door de stijgende kwaliteit van de verf kan de winterschilder  tegenwoordig zelfs buiten aan de slag. Ons bedrijf is in de regio Ede ook in te schakelen als winterschilder. Onze vakmannen leveren altijd kwaliteit, dus ook in de winter! Wij werken met het juiste materiaal om een perfect resultaat af te kunnen leveren.

Voordelen van de winterschilder

Doordat schilders het in de winterperiode, van 21 november tot 21 maart, vaak rustiger hebben, kunt u veel sneller geholpen worden. Zo zitten uw muren of kozijnen binnen de kortste keren weer strak in de lak en bovendien staan er in de periode dat u wel lekker buiten wilt zitten geen steigers in uw tuin! Daarnaast biedt de winterschilder vaak hoge kortingen in de winter. Nieuwsgierig naar de kortingen? Vraag direct uw vrijblijvende offerte aan!

Wilt u meer weten over schilderwerk in de wintermaanden in de regio Ede? Onze schilders informeren u graag. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!