De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Toe aan nieuw behang?

Wilt u uw slaapkamer, woonkamer of gehele woning laten behangen? Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar vaak is het sneller en mooier om het uit te besteden. Zeker als u zelf geen ervaring heeft met behangen, want het is een behoorlijk precisiewerk, kunt u het beste een vakman inschakelen. Zo weet u zeker dat u niet elkaar achter het behang plakt en dat u lang van uw mooie behang kunt genieten!

Professioneel laten behangen in Ede

Wilt u uw woonkamer een andere uitstraling geven? Dit kunt u op verschillende manieren doen. U kunt kiezen voor een leuk behang, glasvezel of een leuke kleur. Bovendien zijn er verschillende soorten behang: papierbehang, vinylbehang, vliesbehang en glasvliesbehang. Onze vakmannen kunnen u van advies voorzien over de voor- en nadelen van de verschillende typen behang en de kleuren. Daarbij kijken ze uiteraard naar uw persoonlijke situatie en houden ze rekening met uw wensen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wat het u gaat kosten als u ons uw slaapkamer laat behangen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0800 255 3733 of vraag direct een offerte aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.