Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Toe aan nieuw behang?

Wilt u uw slaapkamer, woonkamer of gehele woning laten behangen? Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar vaak is het sneller en mooier om het uit te besteden. Zeker als u zelf geen ervaring heeft met behangen, want het is een behoorlijk precisiewerk, kunt u het beste een vakman inschakelen. Zo weet u zeker dat u niet elkaar achter het behang plakt en dat u lang van uw mooie behang kunt genieten!

Professioneel laten behangen in Ede

Wilt u uw woonkamer een andere uitstraling geven? Dit kunt u op verschillende manieren doen. U kunt kiezen voor een leuk behang, glasvezel of een leuke kleur. Bovendien zijn er verschillende soorten behang: papierbehang, vinylbehang, vliesbehang en glasvliesbehang. Onze vakmannen kunnen u van advies voorzien over de voor- en nadelen van de verschillende typen behang en de kleuren. Daarbij kijken ze uiteraard naar uw persoonlijke situatie en houden ze rekening met uw wensen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wat het u gaat kosten als u ons uw slaapkamer laat behangen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 1600 of vraag direct een offerte aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.