Kozijnen schilderen uitbesteden

Als u houten kozijnen in uw woning of bedrijfspand heeft zitten, dienen deze goed onderhouden te worden. Kozijnen schilderen is een belangrijk onderdeel van dit onderhoud. Dit zorgt namelijk niet alleen voor een frisse en nieuwe uitstraling, maar bovendien beschermt een goede verflaag tegen invloeden van buitenaf.

Iedere vijf jaar

Gemiddeld genomen dienen uw kozijnen daarom om de vijf jaar geschilderd te worden. Doet u dit niet, dan kan het hout gaan scheuren en splinteren en kan er houtrot ontstaan. Schakel dus een deskundige schilder in om tijdig uw kozijnen te laten schilderen! In de regio Ede kunt u daarvoor uitstekend bij ons bedrijf terecht.

Uw vakkundige schilder in Ede

Bij het schilderen van kozijnen komt vaak meer kijken dan men denkt. U moet eerst alles schuren, eventuele rotte plekken repareren en ze vervolgens vaak meerdere keren te voorzien van een verflaag. Zijn uw kozijnen aan een nieuwe verflaag toe en heeft u geen tijd of zin om dit zelf te doen? Schakel dan een ervaren schilder in! In Ede en omstreken kunnen wij u deze klus uit handen nemen. Wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen weer jaren mee kunnen!