Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Uw muur laten verven in Ede?

Muren die goed in de verf zitten geven uw woning of bedrijfspand een nette uitstraling. Het lijkt zo eenvoudig om een muur te verven, maar vaak komt hier meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. U dient alles goed af te plakken en regelmatig te verdelen en daarnaast is ook het type muur en de kwaliteit van het materiaal erg belangrijk. Daarom kan het verstandig zijn om uw muur te laten sauzen door een ervaren schilder. In dat geval bent u verzekerd van kwaliteit en een prachtig eindresultaat. Bovendien kan een professionele schilder ook speciale effecten op uw muur aanbrengen. Wilt u uw muur laten verven en woont u in de omgeving van Ede? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres!

Kleine en grote klussen

Gang en trappenhuis met lichtinvalOf het nu gaat om uw slaapkamermuur of om een gehele nieuwbouwwoning: wij helpen u graag bij iedere schilderklus. Weet u nog niet goed welke kleur of welk type verf u op de muur wilt? Wij kunnen u uitstekend bijstaan met uitgebreid kleuradvies. Onze vakkundige schilderen kunnen uw muren snel en netjes voor u schilderen, zodat u weer lang van het prachtige resultaat kunt genieten.

Kunnen uw muren ook wel een nieuw likje verf gebruiken? Maak dan direct een afspraak via 085 - 106 1600. Onze medewerkers staan u graag te woord.