De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Allround schildersbedrijf in Ede

Schildersbedrijf van de Krol is een kleinschalig en gerenommeerd schildersbedrijf dat actief is in de regio Ede. Wij staan voor kwaliteit, zorg en klantgerichtheid en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Voor al uw schilderwerk en wandafwerking kunt u bij ons terecht. Of u ons nu wilt inschakelen om uw slaapkamermuur te verven of uw gehele buitenkant van grootschalig onderhoud te voorzien: onze vakmannen staan voor u klaar!

Verkoopklaar maken van uw huis

Strak geverfd wit huis met bomenVoor het schilderen van uw buitenmuren, wanden, kozijnen en plafonds schakelt u in de regio Ede natuurlijk ons professionele schildersbedrijf in, maar ook voor voor het koopklaar maken van uw pand kunt u ons inschakelen. Als uw huis er van binnen en van buiten tiptop en representatief uitziet, dan worden de verkoopkansen beduidend groter. Bovendien kan de verkoopsom hierdoor ook hoger uitvallen. Ook restauratiewerkzaamheden kunnen ervoor zorgen dat de staat van uw huis flink verbetert.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over ons schildersbedrijf en onze diensten of om direct een afspraak te maken.